Estelle testimoni, ulasan, harga di Malaysia

Estelle testimoni, ulasan, harga di Malaysia
5 (100%) 1 vote

Ianya merupakan satu krim yang menakjubkan dimana mampu menambahkan saiz payudara anda. Terdapat ramai wanita seluruh dunia yang mempunyai payudara kecil atau dada leper. Ciri ini menjadikan mereka berasa malu untuk memakai baju berkolar luas. Disebabkan oleh itu, mereka memakai baju sejuk tebal sepanjang masa dan mengekalkan postur cekung. Estelle membesarkan payudara boleh bantu mereka besarkan payudara secara semulajadi. Kesannya boleh dilihat hanya dalam tempoh yang singkat.

Krim ini boleh bantu mereka dapatkan payudara yang lebih besar dan seksi. Ia membantu anda berasa lebih yakin terhadap kecantikan feminin anda. Dengan menggunakan produk ini, anda bertambah yakin dan dapat menunjukkan bentuk badan anda dengan lebih selesa. Setelah menggunakan krim ini, anda boleh memakai baju berkolar luas dan meningkatkan keayuan anda. Setiap orang yang melihat payudara baru anda akan memuji bentuk badan baru anda. Keseluruhannya, kesan positif krim ini kekal seumur hidup. Ini bermakna payudara anda tidak lagi akan mengecil selepas ini.
Beli Estelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Kaedah tindakan Estelle

Estelle berfungsi melalui beberapa strategi. Ia meningkatkan peredaran darah dalam tisu-tisu payudara anda dengan mengembangkan saluran darah anda. Ia juga meningkatkan jaringan saluran darah dalam payudara anda. Setelah berbuat demikian, nutrien membina akan dihantarkan ke payudara anda dengan lebih pantas dan cekap. Ini meningkatkan pertumbuhan keseluruhannya. Hasilnya, payudara anda membesar lebih cepat dan besar.

Krim ini juga meningkatkan pemendapan lemak lembut dalam payudara anda. Kandungannya merangsang simpanan lemak lembut dalam payudara anda berbanding simpanan pada bahagian lain badan anda. Akibatnya, payudara anda menjadi lebih besar dan lembut. Proses ini adalah semulajadi dan meningkatkan isipadu, postur dan ketegangan payudara anda. Apabila anda menyapu krim tersebut dalam pergerakan bulatan yang bulat, anda dapat mengagihkan lemak lembut supaya payudara anda mempunyai bentuk bulatan sempurna.

Setelah menyapu Estelle, payudara anda dilembapkan dengan lebih efektif. Kulit pada payudara anda menjadi lebih lembut dan cerah. Krim ini menghilangkan tanda regangan dan membuatkan payudara anda lebih cantik. Tambahan pula, kulit menjadi lebih kuat dan tegang. Ia memberikan payudara anda ketegangan semulajadi. Payudara anda akan berhenti kendur dan menjadi tegang. Hasilnya, anda boleh tunjukkan lurah menawan setiap kali anda memakai kemeja berkolar V. Krim ini juga meningkatkan kecerahan pada payudara anda. Oleh itu, ia menjadikan payudara anda nampak lebih seksi.

Kelebihan krim ini:

 • Ia melembapkan payudara anda
 • Ia meningkatkan kandungan lemak lembut dn sihat dalam payudara anda
 • Krim ini berfungsi secara semulajadi
 • Krim ini meningkatkan jaringan saluran darah dalam payudara anda membawa kepada pembesaran menakjubkan

Bahan-bahan Estelle

Krim Estelle diperbuat daripada bahan-bahan semujadi. Ia termasuklah:

 • Lanolin: Ini merpakan salah sau daripada bahan penting dalam krim ini. Lanolin membantu melembapkan payudara anda. Ia menjadikan kulit anda lebih lembut, cerah dan licin. Ia secara dasarnya membuatkan payudara anda lebih menarik dan seksi.
 • Ekstrak Hamamelis Virginiana: Bahan ini bertanggungjawab ke atas pembesaran payudara dengan meningkatkan penghantaran nutrien ke dalam tisu payudara. Ekstrak Hamamelis virginian tersebut meningkatkan penghantaran darah ke tisu payudara. Ia juga meregangkan tisu lembut. Ini menjadikan payudara anda lebih besar dan tegang.
 • Ekstrak Sayur-Sayuran: Satu unsur penting dalam pembesaran payudara adalah estrogen. Ekstrak Kudzu Tiub Bulat mengandungi hormon wanita ini. Bahan ini meningkatkan saiz payudara anda dan juga memberikan bentuk kepadanya.
 • Ekstrak Akar Ginseng: Bahan ini penting dalam Estelle. Ekstrak Akar Ginseng kaya dengan kompaun bioaktif. Oleh itu, ia merangsang pembesaran semulajadi payudara anda.
 • Akar Dandelion: Satu bahan yang sangat penting dalam krim ini adalah Akar Dandelion. Ianya berguna untuk meningkatkan saiz payudara anda secara semulajadi. Ia juga meningkatkan kesihatan dan saiz tisu payudara anda. Dengan itu, ia memberi sumbangan penuh kepada saiz dan bentuk payudara anda.

Bahan-bahan ini telah digabungkan menggunakan ramuan istimewa. Dalam cara ini, bahan-bahan tersebut melengkapkan diri sendiri. Secara dasarnya, ia mengeluarkan kesan-kesan terbaik dalam setiap bahan tersebut. Ini memberikan anda hasil yang pantas.
Beli Estelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Estelle cara guna

Untuk menikmati kelebihan krim ini, ianya penting untuk anda menyapunya dengan betul. Ini dapat dicapai dengan menyapu krim ini dengan jumlah secukupnya pada payudara anda. Pastikan anda sapukannya dua kali sehari selepas anda mandi. Ketika anda hendak menggunakan Estelle membesarkan payudara, lakukan sapuan dalam pergerakan bulatan. Pastikan anda urutkan krim tersebut pada payudara anda sehingga ia diserap sepenuhnya. Ia akan memastikan krim ini berfungsi sepertimana yang dijangkakan. Jika anda sedang mengandung, dapatkan nasihat daripada doktor anda sebelum anda gunakan krim ini. Tambahan pula, sekiranya anda mempunyai sebarang masalah kesihatan, dapatkan juga nasihat doktor sebelum anda sapu krim pembesar payudara ini.

Di mana untuk membeli Estelle di Malaysia

Anda boleh beli Estelle di laman web rasminya. Terdapat banyak farmasi dalam talian dan laman web e-dagang yang mengaku menjual krim ini. Jangan belinya dari mereka. Ianya kerana mereka menjual produk palsu. Ia tidak akan meningkatkan saiz payudara anda atau jadikannya nampak lebih menawan. Hakikatnya, produk-produk ini boleh memberikan masalah kesihatan kepada payudara anda. Oleh itu, jangan beli krim ini daripada sumber lain kecuali daripada laman web rasminya.

Berikut cara bagaimana anda boleh memesan krim ini:

 1. Layari laman web rasminya
 2. Teruskan mengisi borang yang terdapat di situ
 3. Seorang pengendali akan menghubungi anda untuk mengesahkan alamat dan maklumat perhubungan anda.
 4. Krim tersebut akan dihantarkan kepada anda.
 5. Anda boleh bayar selepas menerimanya

Estelle harga

Krim Estelle diperbuat daripada bahan semulajadi yang asli. Disebabkan oleh itu, ianya tidaklah terlalu mahal. Satu tiub krim ini boleh di dapati dengan hanya RM139. Ianya separuh daripada harga asalnya. Ini bermakna anda boleh dapatkan 2 tiub krim ini hanya pada 1 harga. Melalui cara ini, anda boleh menikmati nilai maksimum pada kos yang rendah. Hakikatnya, pengurangan kos krim ini boleh bantu anda beli lebih banyak tiub untuk kesan yang lebih berpanjangan.

Estelle testimoni

Susan Styler 36 berkata:

“Ketika saya muda, payudara saya besar, cantik dan tegang. Saya menikmati perhatian daripada kaum lelaki apabila saya bekerja atau bersenam dalam baju dalam sukan saya. Setelah berkahwin dan melahirkan 3 anak, payudara saya tidak secantik seperti dahulu. Ianya menjadi kendur dan bukan lagi menjadi perhatian utama. Selepas suami saya memberikan komen tentangnya, saya tahu sudah tiba masanya untuk mencari penyelesaian. Saya dapatkan nasihat daripada pakar sakit puan saya dan dia cadangkan Estelle membesarkan payudara. Saya beli krim tersebut dan betul-betul kagum dengan keberkesanannya. Sekarang payudara saya menjadi tegang semula, mempunyai bentuk dan suami saya tidak puas dengannya!”

Herbert Schuman 45 berkata:

“Ketika saya mengahwini isteri saya, dia seperti seorang ratu cantik. Bentuk badannya cukup sempurna. Payudaranya tegang dan berbentuk menawan. Saya tidak boleh berjauhan dengannya dan akhirnya kami mendapat 3 orang bayi yang comel. Selepas kelahiran dan penjagaan anak, payudaranya hilang kecantikannya. Ia bermula kendur dan berkedut. Saya memohon pertolongan daripada kawan baik dan dia cadangkan Estelle. Saya belikannya untuk isteri saya dan selepas penggunaan 3 minggu, payudaranya nampak lebih baik dari sebelum ini!”


Beli Estelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: